Graditeljstvo Pag j.d.o.o je privatna graditeljska firma sa sjedištem u srcu otoka Paga, u gradu Pagu. S višegodišnjim iskustvom i tradicijom uspješnog poslovanja dužom od 40 godina jamčimo Vam brzu i kvalitetnu uslugu te zadovoljstvo obavljenom uslugom.
Temeljne usluge koje Vam nudimo su građevinske usluge niskogradnje , odnosno, zemljani radovi : iskopi, utovar i odvoz materijala na deponij , poravnavanje terena, izgradnja cesta, prilaznih puteva i parking prostora.
Obratite nam se s povjerenjem te prepustite nama da za Vas odradimo poslove iz spektra niskogradnje.

Svojim klijentima nudimo veliki broj radnih strojeva; od robusnih utorivača pogodnih za brzi ukrcaj ili transfer rasutog tereta, kombiniranih strojeva za rad na zahtjevnim terenima do mini bagera pogodnih za uske prostore, sitnije iskope i precizan rad.
Također nudimo i bogatu paletu kamiona za transport materijala, te kamiona s dizalicom i povlačnom labudicom za transport strojeva.

Graditeljstvo Pag j.d.o.o. nastavak je na tradiciju obiteljskog obrta koji posluje već preko 40 godina. Danas smo iskristalizirali izuzetno povoljnu, brzu i kvalitetnu uslugu, koju klijenti iznova prepoznaju i zbog koje nam poklanjaju svoje povjerenje.